Om oss

Stockholms Avloppssanering AB arbetar med avloppsrensning, underhåll och stamspolningar av avloppssystem. Den huvudsakliga marknaden utgörs av bostadsrättsföreningar, villor och hyresfastigheter, men även uppdrag avseende företags- och industrifastigheter utförs. Vi utför garagetvättar och spolning av avlopp och tvätthallar (där man gör ren bilar), åt företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Även soprumsspolning utförs för såväl företag som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

I bostadsrättsföreningar förekommer mycket stamspolningar. Rensning av dagvattensystem utförs för såväl privata villor som bostadsrättsföreningar. Dräneringar, rensning av dräneringsrör utförs vanligen för villor. Takspolningar utförs såväl för villor, brf, som företag. Framför allt är de mossa som avlägsnas vid takspolning. Upptining av frusna rör, avlopp och tillvattensystem uförs, famför allt i villor. Samtliga avlopp och avloppsanslutningar, som saneras, rensas ända fram till kommunens anslutning. Det gäller såväl villor, som bostadsrättsföreningar och företag.

Företagsägare – Mikael Frölund

Bransch-erfarenhet
Mikael Frölund har arbetat inom högtrycksspolning i mer än 25 år, mot privatmarknaden, men även mot företagsmarknaden, som Nynäs Petroleum – Nynäshamn Sanering, samt högtryckspolning av avlopp och rör på industrisidan. Statoil Nynäshamn, stadigvarande uppdrag 12 – 15år.

Har arbetat specifikt inom avlopssanering cirka 15 år.

Yrkeskunskaper i denna bransch förvärvas genom praktisk erfarenhet där man lär sig jobbet  från grunden. Arbetet ställer krav på god flexiblitet och kreativitet, då inget avlopp är det andra likt.

Företagsfilosofi – kundbemötande

Stockholms Avloppssanering AB strävar efter att leverera bäst möjliga jobb, till ett rimligt pris. Som företagsägare vill jag att vi arbetar på samma sätt, som jag vill att en hantverkare som jag själv behöver anlita arbetar. Jag vill att Du som kund, ska känna att Du får bäst möjliga hjälp och service.

Garanti på utfört arbete – avloppsrensning
När vi går från Dig som kund, efter utfört uppdrag, vill jag att Du om möjligt har ett leende på läpparna. Vid den här typen av tjänster, så är det svårt för Dig som lekman, att kunna veta eller kontrollera vad som blivit utfört. Därför levererar mitt företag alltid garantid på de jobb vi utför.